Zooveikals, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bišu dārzs, SIA, Veterinārā klīnika

P.Lejiņa 5, Rīga LV-1029
Pakalpojumi: ✓ Dzīvnieku slimību diagnostika ✓ Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana ✓ Ārstēšana ✓ Vakcinācija ✓ Mikročipēšana ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Neatliekamā palīdzība ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Lāzerterapija ✓ Trakumsērgas tests ✓ Izziņu, žetonu, pasu izsniegšana ✓ Konsultācijas ✓ Konsultācijas bišu audzēšanā ✓ Mājas vizītes ✓ Zooveikals ✓ Eitanāzija ✓ Morgs

4 MĪĻAS ĶEPAS, SIA, Veselības māja dzīvniekiem

Loku 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Veselīga dzīvnieku pārtika (ikdienai un atveseļošanās periodam), īpaši izmeklēta prece, kārumu daudzveidība un kvalitatīvi aksesuāri dzīvniekiem ✓ Veterinārā klīnika, veterinārie pakalpojumi, medikamenti ✓ Dzīvnieku apkopes procedūras (ausu tīrīšana, nagu griešana, ķepu vaskošana) ✓ Vakcinācijas ✓ Identifikācija ar mikročipiem ✓ Dzīvnieku reģistrēšana LDC datubāzē ✓ Dokumentu sakārtošana ikdienai un ceļošanai ar dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku ārstēšana un ķirurģija ✓ Analīžu noņemšana (asins, urīna, ādas nokasījumu, citoloģijas u.c.) diagnozes precizēšanai ✓ Mīksto audu ķirurģija ✓ Ortopēdiskā ķirurģija ✓ Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija ✓ Onkoloģiskā ķirurģija ✓ Pēcoperācijas novērošana operācijas dienā ✓ USG izmeklējumi (Ultrasonogrāfija) - šobrīd šis pakalpojums nav pieejams. ✓ Zobu higiēna, zobakmens noņemšana ar ultraskaņu, zobu tīrīšana un pulēšana ar ultraskaņu, zobu ekstirpācija (izņemšana) ✓ Lāzerterapija (grūti dzīstošām brūcēm un sarežģītu kaulu lūzumu ārstēšanas papildināšanai) ✓ Konsultācijas un nosūtījumi pie labākajiem specializētajiem ārstiem specifisku veselības problēmu gadījumos ✓ Dzīvnieku friziera pakalpojumi (t.sk. "dusmīgo" kaķu frizēšana narkozē). SKAISTUMA KLĪNIKA LIELIEM, MAZIEM, MĪĻIEM UN VALDONĪGIEM!

Pārgaujas veterinārā klīnika un aptieka, SIA, Zoopreces Valmiera

Mazā Stacijas 5, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Pārgaujas veterinārā klīnika un aptieka" piedāvā veterinārārsta pakalpojumus, pieejama veterinārā aptieka, zoopreces, dzīvnieku barība un dzīvnieku aksesuāri. Valmierā. T. 29449835

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

Veterinārais centrs - aptieka AnRiVet, dzīvnieku viesnīca

Krāslavas 4, Rēzekne, LV-4601
dzīvnieku viesnīca, veterinārais centrs, dzīvnieku kopšana un aprūpe, dzīvnieku aprūpe, zOO, terapija, zooveikals

AMI'S, SIA, Veterinārā klīnika

Tvaika 34, Rīga, LV-1005
Zooveikals . Hill's, Royal Canin, Fernando. Seski, fretkas. Stomatoloģija visa veida dzīvniekiem.

AAZOO, SIA

K.Baumaņa 9-42, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Pieredzes bagāts uzņēmums, kas nodarbojas ar veterināro pakalpojumu sniegšanu. Piedāvājam preces mīluļu barošanai, apkopšanai, izklaidei un veselībai. Savukārt klīnikas darbinieki parūpējas par negaidītām ķibelēm, kā arī regulārajām vakcinācijām un pārbaudēm. Pieejami arī friziera pakalpojumi dzīvniekiem.

Anitas veterinārā aptieka

K.Valdemāra 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Talsos atrodas pilsētas centrā pretī Rimi tirdzniecības centram. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība (sausā, mitrā, specializētā, ārstējošā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, siksnas, aksesuāri, guļvietas, bļodas, kopšanas līdzekļi, smiltis, pakaiši. Šeit Jūs varat iegādāties vitamīnu un minerālvielu piedevas dažādu sugu lauksaimniecības dzīvniekiem, žurku, peļu, skudru, prusaku un citu kaitēkļu indes, dažādu dezinfekcijas līdzekļus. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterinārajā aptiekā Jūs apkalpos pieredzi bagātas un zinošas pārdevējas.

fon REKE vet, SIA

Raiņa 104, Jūrmala, LV-2016
Apraksts:

Veterinārā klīnika "fon REKE vet" Jūrmalā ir Reķu veterinārā prakse. Piedāvājam katram pacientam atrast zinošu, iejūtīgu, ieinteresētu ģimenes ārstu. Piedāvājam terapijas, ķirurģijas pakalpojumu. Sniedzam konsultācijas par dzīvnieka ēdināšanu, sastādām fizioloģiski piemērotu ēdienkarti. Nāc un iepazīsties. Lai dzīvnieki veseli un saimnieki laimīgi.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
ausu tīrīšana, nagu griešana, procedūras, labas cenas, kvalitatīvi pakalpojumi, zoo veikals, preces, zooveikals

Petplanet.lv, zooveikals-noliktava Talsos

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Pretriešanas kakla siksnas, tālvadības dresūras sistēmas, suņu izsekošanas ierīces medniekiem. Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Kupriša A. veterinārā aptieka un klīnika, ZS Līčupes

Audēju 3, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Darba laiki:

Klīnikas darba laiki: P.-Pk.: 9:00-17:00; S. - 9:00-14:00

Aptiekas darba laiki: P.-Pk.: 9:00-17:45; S. - 9:00-15:00

 

Apraksts: Veterinārā prakse. Aptieka, zooveikals. Veterinārārsta pakalpojumi. Veterinārā klīnika. M/a pakalpojumi. Liellopu nagu apkope.

Jaunpils Veterinārā klīnika un veikals

Jaunpils, "Veikals-kiosks" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
Veikals-kiosks Jaunpilī - pakalpojumi:: ✓ dzīvnieku terapija ✓ ķirurģija ✓ sterilizācija ✓ kastrācija ✓ vakcinācija ✓ čipošana ✓ profilakse ✓ konsultācija ✓ dzīvnieku barība, aksesuāri, kopšanas līdzekļi ✓ laboratoriskie izmeklējumi

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika. Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

DK Vetmed plus, SIA

Rūpniecības 9, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Rentgens, ultrasonogrāfija, e- zooveikals , e-veikals, vet-advice.

Zooveikals

Zvaigžņu 2, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Dzīvnieku tirdzniecība